Voordeeldealers

Blog

Wat zijn de voordelen van de Toyota C-HR?

In deze blog nemen we met u de verschillende voordelen van de Toyota C-HR door. Het is een zeer populaire hybride auto en beschikt over de kenmerkende kwaliteit die Toyota te bieden heeft. Met deze blog helpen we u een keuze te maken bij de aanschaf van een nieuwe hybride Toyota. De voordelen van de Toyota C-HR Wanneer u gaat voor een hybride auto, dan is vaak duurzaamheid een belangrijke motivatie voor de oriëntatie en aanschaf. Een hybride auto kan namelijk rijden op zowel elektriciteit als brandstof.
Lees meer

Toyota heeft de blik op de toekomst

  Dat Toyota een van de meest innovatieve autobedrijven is, dat hebben we u al eens laten zien in een eerdere blog. Maar de plannen die het bedrijf in mei 2020 presenteerde, om de Olympische Spelen in Tokio tot een showcase van innovatie te maken, onderstreepte dit gegeven nog maar eens een keer. Er zijn tal van zaken die tijdens dit event aan de wereld gepresenteerd gaan worden die zeker opzien zullen baren. Toyota en innovatie De aanstaande Olympische Spelen zullen het decor zijn van innovaties op het vlak van vergroening en energietransitie, zoals: de Toyota Sora, een bus die rijdt op waterstof en elektrische zelfrijdende auto’s: de Concept-i en e-Palette. Ook de WelCab en JPN Taxi van Toyota zullen te zien zijn.
Lees meer

Kan een Toyota rijden op groene stroom?

De voordelen van een elektrische Toyota spreken tot de verbeelding. We hebben er al eens een blog aan gewijd. Het is werkelijk bijzonder hoe snel de techniek ontwikkelt en hoe we daarvan kunnen profiteren. Maar kunt u ook rijden op groene stroom? Want dat is toch de uiteindelijke bestemming van de hele energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzaam opgewekte energie? Lees snel verder en komt erachter hoe het zit! Toyota rijden op groene stroom Tijdens het rijden stoot uw elektrische Toyota geen vervuilende stoffen uit. Dit is natuurlijk veel beter voor het milieu.
Lees meer

Vier innovatieve projecten van Toyota

Toyota staat wereldwijd bekend als een innovatief en betrouwbaar fabrikant van auto’s. Dan is het wel eens leuk om te weten welke projecten ze eigenlijk allemaal gedaan hebben, waardoor ze innovatief genoemd kunnen worden. In 1997 werd de eerste massa geproduceerde hybride auto (Prius) door Toyota gepresenteerd aan de wereld, dit werd de blauwdruk voor de productie van moderne auto’s die een brandstof- combineren met een elektromotor. Nu en in de toekomst kunnen we daardoor genieten van de innovaties die door Toyota op de markt gebracht zijn. We nemen een aantal innovaties met u door, ook buiten de auto-industrie, die op conto van Toyota geschreven staan.
Lees meer

Toyota Pro Ace: ideaal voor in de stad

Alle versies van de Toyota Pro Ace zijn fijn om in te rijden, maar als u voornamelijk in de stad bent, dan zult u vooral onder de indruk zijn van het compacte model. We nemen een aantal voordelen van de Toyota Pro Ace met u door. Laat u inspireren! Toyota Pro Ace review Stijl en comfort kan de Toyota Pro Ace Compact niet ontzegt worden. Deze auto is prima te manoeuvreren in de stad. Ook de rijpositie waarin de bestuurder zit is goed te verstellen.
Lees meer

Wat zijn de voordelen van een Toyota met een elektromotor?

Het is een heerlijk gevoel om weg te rijden bij het stoplicht en de anderen ver achter te laten. Niet omdat de maximum snelheid aan de laars gelapt wordt, maar omdat de elektromotor in uw nieuwe Toyota zo snel optrekt. In deze blog vertellen we allerlei voordelen van de elektro- of inductiemotor. Lees snel verder! Wat is het voordeel van een Toyota met elektromotor? Er zijn een aantal duidelijke voordelen verbonden aan een Toyota met een elektromotor. We nemen ze hieronder met u door: ·        Veiliger Wanneer u een Toyota rijdt met een elektromotor, dan beschikt u over een vervoersmiddel met een hoge veiligheidsgraad.
Lees meer

Met de Toyota Yaris 5d Hybrid Active op wintersport!

Veel fervente wintersporters kunnen niet wachten om met de eerste sneeuwval op vakantie te gaan naar de berggebieden. Om zo lekker te kunnen skiën. Maar door alle opwinding wordt er nog wel eens vergeten om de auto gereed te maken en een reisplan op te stellen. Daarom geven we u in deze blog een aantal handige reistips mee, waardoor u met uw Toyota Yaris 5d Hybrid Active verantwoord op vakantie kunt. Hoe weet u of de Toyota Yaris winterklaar is? Laat uw Toyota Yaris 5d Hybrid Active controleren door een expert.
Lees meer

Hoe weet ik of mijn Toyota goed onderhouden is?

Er zijn meerdere manieren om erachter te komen of uw Toyota in goede staat is. Dat is erg belangrijk wanneer u een occasion gaat kopen, omdat u simpelweg niet de eerste eigenaar bent en het aankoopbedrag vaak toch behoorlijk hoog kan zijn. In deze blog geven we u een aantal tips waarmee u zekerheid kunt krijgen over de staat van de auto. Hoe krijg ik inzicht in de gebruiksgeschiedenis van mijn Toyota? Er zijn een aantal manieren waarop u gemakkelijk inzicht kunt krijgen over de gebruiksgeschiedenis van uw Toyota. Zo wordt het kopen van een tweedehandsauto een stuk gemakkelijker.
Lees meer

Is de Toyota Corolla Hybrid echt zo goed?

Begin dit jaar kwam Toyota Corolla Hybrid in ons land en veel mensen zijn daar erg blij mee. De wagen zorgt in de grote stad voor een sterke verbetering van het milieu, daardoor is deze wagen erg populair. In deze blog nemen we de nieuwste Toyota met u door. Lees snel verder en ontdek of de Toyota Corolla Hybrid echt zo goed is. Hoe werkt de Toyota Corolla Hybrid? De hybride technologie is relatief nieuw, daardoor is het voor sommigen nog niet duidelijk hoe deze werkt.
Lees meer

Toyota Avensis als caravantrekker?

Op vakantie gaan naar de zuidelijke landen is een van de dingen die ons Nederlanders zeer aantrekt, niet waar? De mediterraanse wereld heeft een enorme hoeveelheid heerlijkheden voor ons in de aanbieding: op culinair gebied, maar ook op het terrein van kunst en cultuur. Om over het aangename klimaat nog maar te zwijgen. Geen wonder dat we ons graag onderdompelen in deze mediterrane sfeer. Het is dan wel zo fijn om deze streken heelhuids te bereiken. Daar heeft u dan een gedegen auto voor nodig die de caravan daadwerkelijk over de bergen, via haarspeltbochten naar de plek van bestemming weet te brengen.
Lees meer
Getoond 1–10 van 671234567

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris

  Maarssen/ Mijdrecht/ Alphen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Schouten

  Alblasserdam/ Gorinchem

  Met vestigingen in Alblasserdam en Gorinchem vervullen wij uw behoefte aan mobiliteit .

  Meer over deze dealer
 • Toyota Zonneveld

  Almere

  Zeer kundig en bekwaam. Snelle en goede service.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk gemaakt door drie dealers die verspreid zijn over Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!