Voordeeldealers

Blog

Toyota´s ambities werpen vruchten af

Vorig jaar is Toyota, terwijl de strijd tegen COVID-19 werd voortgezet, de uitdaging van koolstofneutraliteit aangegaan. Het was een jaar waarin gelijkgestemde collega's binnen Toyota bijeenkwamen en samen aan de toekomst werkten. Dit jaar wil Toyota graag het aantal gelijkgestemden vergroten. Als het ware die kring uitbreiden. Voor Toyota is de nieuwe mobiliteitsmaatschappij de basis voor een nieuwe auto-industrie.
Lees meer

Toyota blikt terug, maar ook vooruit

Het einde van het jaar is in zicht. Ook Toyota blikt terug op het oude jaar en vooruit op het nieuwe. Ze heeft de productieplannen sinds augustus verschillende malen aangepast. Het was een jaar waarbij er een onderdelen te kort was, zoals chips. Dit is natuurlijk ontstaan door de verspreiding van het coronavirus.
Lees meer

Toyota Corolla 2022: nieuwe stijl en techniek

Toyota heeft een nieuw multimediasysteem voor de Corolla van 2022. U beschikt zo over een verbeterde connectiviteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. In connectie met het uitgerolde 5g systeem wordt dit een krachtige toevoeging. U zult het systeem vinden op de modellen in de klassen Mid+, GR SPORT, TREK en High. Op deze manier is de Corolla een krachtige speler op het toneel van the internet of things.
Lees meer

Nieuwe Aygo-X modellen zijn aangekondigd

Er staat weer veel te gebeuren in de wereld van Toyota. We nemen in deze blog een aantal belangrijke ontwikkelingen met u door. Lees snel verder, veel plezier! Nieuwe Aygo X komt eraan! Toyota bevestigde recentelijk de gloednieuwe Aygo X.  De naam van de aanstaande A-segment crossover van het bedrijf,  "X", wordt uitgesproken als "cross". Hiermee markeert het bedrijf het nieuwe model.
Lees meer

Emancipatie en duurzaamheid: essentieel voor Toyota

Toyota staat bekend als een voorloper op het gebied van sociaal bewustzijn en innovatie. In deze blog nemen we met u door hoe dit precies zit. Zo weet u ook dat wanneer u een Toyota rijdt, u een bijdrage levert aan de verbetering van sociale verhoudingen en de innovatie op het gebied van milieubewust autorijden. Emancipatie Bij Toyota willen ze het aantal vrouwen in tal van functies verhogen. Maar uit gegevens blijkt ook dat er gewoon niet genoeg vrouwen zijn die voor een bèta/technische loopbaan kiezen.
Lees meer

Toyota verlaagt productie met 40% door chiptekort

Door het grote tekort aan microchips wereldwijd moet Toyota haar productie van auto's met 40% verlagen. Het is overigens niet alleen Toyota die dit noodgedwongen doet, ook Volkswagen heeft al aangegeven dat ook zij waarschijnlijk de productie moeten verminderen.Tijdens de coronaviruspandemie zijn er veel apparaten gekocht met chips erin en ook het produceren van voldoende chips was niet mogelijk. Hoe ziet er een precies uit voor de komende periode? Het bedrijf Intel geeft aan dat het wellicht 2 jaar kan duren voor het tekort opgelopen is. Autofabrikanten als Ford, Nissan General Motors, Daimler, BMW en ook Renault hebben ook de productie teruggeschroefd.
Lees meer

Toyota Fine-Comfort Ride: innovatie in brandstofcel-elektrische voertuigen

Toyota heeft prachtige concepten verzonnen om de toekomst mee in te gaan. Op voordeeldealers.nl besteden we de nodige aandacht aan de verschillende innovatieve ideeën die Toyota tentoonspreidt; puur om u te inspireren en beter bekend te maken met wat Toyota allemaal in petto. Lees snel verder Toyota Fine-Comfort Ride eigenschappen  Het is een prachtige auto waar de meeste mensen hun vinger bij af zullen likken.
Lees meer

Woven City van Toyota is de stad van de toekomst

Tijdens CES® 2020 onthulde Toyota plannen om een prototype van de stad van de toekomst te bouwen aan de voet van Mt. Fuji. Toyota kondigde aan aan dat het was begonnen met de bouw van Woven City. Lees meer over het concept achter Woven City. Lees meer

De nieuwe Toyota bZ4X komt eraan!

Toyota presenteerde op de Autosalon van Shanghai een conceptversie van de Toyota bZ4X - een voorproefje van de eerste in een reeks batterij-elektrische voertuigen (BEV's) met nulemissie. De Toyota bZ4X Concept, een middelgrote SUV met vierwielaandrijving, is een integraal onderdeel van Toyota's overgang van een puur autobedrijf naar een onderneming die zich toelegt op het leveren van betere mobiliteit voor iedereen. De 'bZ' is een acroniem voor 'beyond Zero', wat Toyota's streven versterkt om niet alleen een nuluitstoot en koolstofneutraliteit te bereiken, maar ook verder te gaan om nieuwe voordelen te realiseren voor het milieu, voor individuen en voor de maatschappij als geheel. Het nieuwe Toyota bZ4X Concept werd ontwikkeld door Toyota Motor Corporation (TOYOTA) in samenwerking met Subaru Corporation (SUBARU), waarbij gebruik werd gemaakt van de specifieke vaardigheden en ervaring van elk bedrijf. De verkoop van de productieversie zal naar verwachting medio 2022 van start gaan.
Lees meer

Toyota trends voor 2022

In deze blog nemen we met u door wat de Toyota trends voor het komende jaar gaan worden. Het is goed om nu alvast te oriënteren op de nieuwe auto die u zou willen aanschaffen. We nemen in deze blog een aantal opties met u door. Het minibusje blijft een favoriet Ze zijn al enkele jaren heel populair en dat gaat zeker in 2022 niet afnemen, we hebben het natuurlijk over het minibusje. Het totale kroost compleet met aanhang past erin.
Lees meer
Getoond 1–10 van 9112345678910

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!