Voordeeldealers

3 reden waarom de Toyota Yaris hybride de perfecte auto voor jou is

9 Juni, 2017 12:09

Al jaren scoort de Yaris hybride hoog in het segment ‘kleine auto’. De Yaris is niet alleen onder ouderen, maar ook onder jongeren mateloos populair. Een groot voordeel: voor een heel redelijke prijs rijd je elektrisch, zonder dat er een stopcontact aan te pas komt. Ontdek waarom de Yaris hybride de perfecte auto voor jou is.

#1 Lekker milieubewust

De hybride Yaris staat voor mensen wat dichterbij dan een compleet elektrische auto: je kunt nog steeds op benzine rijden, maar rijdt aanzienlijk zuiniger en milieubewuster. Een hybride auto heeft naast een benzinemotor namelijk ook een elektromotor. Deze elektromotor laadt automatisch op tijdens het rijden. De Toyota schakelt automatisch tussen de elektromotor en benzinemotor, waardoor je aanzienlijk minder benzine verbruikt. Een hybride auto is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Een compleet elektrische auto is vaak nog een té grote stap voor mensen. Je betaalt voor een compleet elektrische auto tegenwoordig namelijk aanzienlijk meer dan voor een hybride, benzine- of dieselauto. Daarnaast heb je voor een elektrische auto ook een elektrisch oplaadpunt nodig.En wat een boer niet kent, dat rijdt hij niet. Een elektrische auto blijkt voor veel mensen op dit moment nog een bridge too far te zijn.

#2 Verrassend stil en comfortabel

Dankzij de standaard automaat in de Toyota Yaris hybride ben je verzekerd van een comfortabele rit. De automaat is ideaal voor ouderen, omdat er weinig handelingen nodig zijn tijdens het rijden. Daarnaast trekt een Yaris hybride snel op doordat de elektromotor direct reageert. De motor werkt met een traploze versnelling, waardoor je heel soepel rijdt in deze Toyota. Tevens schakelt de benzinemotor bij lagere snelheden automatisch over op de elektromotor: daar hoef je niks extra’s voor te doen.

#3 Slimme auto

Toyota timmert aan de weg als het gaat om slimme hulpmiddelen die de veiligheid en het comfort van automobilisten verhogen. Eerder schreven we al over Safety Sense: de zes nieuwe veiligheidssystemen van Toyota. Deze veiligheidssystemen zijn een tweede set ogen en dat bevordert de veiligheid voor de bestuurder en andere weggebruikers. Standaard zijn deze systemen in een Toyota ingebouwd.

#4 Super zuinig

De Toyota Yaris hybride is bovenal erg zuinig: door elektrisch rijden verbruik je minder benzine, waardoor je aanzienlijk bespaart op je brandstofkosten. Ook als de Yaris op benzine rijdt, is hij uiterst zuinig. Bij de praktijktest van de ANWB kwam de Yaris hybride zelfs als zuinigste auto uit de bus (van de categorie kleine auto’s). Verder zijn er in een Toyota Yaris maar weinig onderhoudsgevoelige onderdelen verwerkt, waardoor je ook bespaart op onderhoud.

Toyota Yaris: betrouwbaar en veilig

Ben jij benieuwd naar de Toyota Yaris? Kom dan langs in een van onze showrooms en maak een vrijblijvende proefrit:

Bekijk de Toyota Yaris Neem contact op

Terug

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!