Voordeeldealers

Nieuwe Aygo-X modellen zijn aangekondigd

1 Oktober, 2021 18:02

Er staat weer veel te gebeuren in de wereld van Toyota. We nemen in deze blog een aantal belangrijke ontwikkelingen met u door. Lees snel verder, veel plezier!

Nieuwe Aygo X komt eraan!

Toyota bevestigde recentelijk de gloednieuwe Aygo X.  De naam van de aanstaande A-segment crossover van het bedrijf,  "X", wordt uitgesproken als "cross". Hiermee markeert het bedrijf het nieuwe model. Dit is de toevoeging aan Toyota's groeiende crossover productaanbod. "X" is ook een voortzetting van de signatuur van het model. Dit werd al in 2014 geïntroduceerd. Samen met de tweede generatie Aygo. Sinds 2005 is de Aygo Toyota's meest toegankelijke product dat door klanten wordt gewaardeerd vanwege zijn jonge en grappige karakter.

Toyota Motor Europe

Bij de ontwikkeling van de volledig nieuwe Aygo X besloot Toyota ermee door te gaan, maar dan als een volledig in-house project. Zo zijn het eerste, volledige modelwijzigingen die aangegeven zij in Europa.  Ze worden gepland, ontwikkeld en ontworpen in het ontwikkelingscentrum van Toyota Motor Europe. De nieuwste compacte auto in het gamma van Toyota is gebouwd op het succesvolle GA-B platform van de Toyota New Global Architecture. Dat laatste werd voor het eerst geïntroduceerd met de nieuwe Yaris - de huidige Auto van het Jaar 2021 in Europa - en recenter met de nieuwe Yaris Cross.

Toyota ontwikkeld in Europa

De Toyota Aygo X is ontwikkeld in Europa, voor Europese klanten. Het ontwikkelingsteam heeft het huidige en toekomstige leven in stedelijke en voorstedelijke omgevingen in Europa bestudeerd om een zelfverzekerde compacte crossover af te leveren die uniek is voor het A-segment en die geproduceerd zal worden in Kolin bij Toyota Motor Manufacturing Czech Republic. Een prachtig verbond tussen wetenschap en technisch vernuft. De volledig nieuwe Aygo X zal begin november worden onthuld. Dus we kunnen met zekerheid stellen dat de liefhebbers ernaar uitkijken.

Conclusie

Toyota gaat ons zeker verrassen met prachtige bolides in het A-segment. Het is nog even afwachten, maar we mogen er vanuit gaan dat het zeker weer best sellers gaan worden. Wilt u meer te weten komen over de wereld van Toyota? Dan raden we u aan om ook onze andere blogs te lezen. We houden u graag op de hoogte!

 Wilt u meer weten over onze diensten en Toyota modellen? Neem dan contact op met een van onze Voordeeldealers.

Neem contact op

Terug

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!