Voordeeldealers

Toyota Mirai: rijden naar een schonere toekomst

1 December, 2020 10:29

We besteden vandaag aandacht aan de Toyota Mirai. Deze auto heeft een speciale brandstofceltechnologie. We weten zeker dat dit een grote invloed gaat hebben in de autobranche. Het model dat in maart 2021 uit gaat komen, betreft de tweede versie van de Mirai. We vertellen u er meer over in deze blog. 

Nieuw in Nederland vanaf maart 2021

Design en een schitterende technische innovatie komen volgend jaar samen in de tweede versie van de Toyota Mirai. Het gaat hier om een Fuel Cell Electric Vehicle (waterstof) met een prachtig ontworpen uiterlijk. In vergelijking met versie een heeft deze auto een grotere actieradius.

Langer onafgebroken rijden

De Toyota Mirai heeft niet alleen een prachtig uiterlijk, we hebben in 2019 kunnen zien wat de technische aspecten zijn van deze Toyota en ze spreken zeker tot de verbeelding. Zo heeft deze auto een actieradius van 650 kilometer. Dat komt dus dicht in de buurt van een benzine- of dieselauto. In vergelijking met de eerste versie van de Toyota Mirai is dat zo'n 30 procent meer. De aanzienlijke verbetering heeft te maken met de brandstofcel en de grotere waterstoftanks. Deze zijn echt verbeterd ten opzichte van de tanks die in de eerste versie van de Mirai te vinden waren. U stoot geen CO2 uit met deze Toyota, alleen water

Innovatief design, vooruitstrevende techniek

Het design van de Toyota Mirai is eigenzinnig en elegant. We houden van de gestroomlijnde looks en de elegante body. Het interieur van de Toyota Mirai is uiterst aangenaam. Veel mensen zijn bijzonder enthousiast over de sfeer in de auto. Echt een type waar je een lange reis mee wilt maken. Ook het control panel is het schoolvoorbeeld van topdesign: overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Het gebruik van waterstof

Volgens veel experts is waterstof een van de sleutels tot een toekomst waarin CO2-uitstoot geen gevaar meer oplevert. In Nederland zullen we de komende tijd gaan zien dat tankstations faciliteiten krijgen voor het tanken van waterstof. Totdat deze waterstofinfrastructuur gerealiseerd is, zal Toyota een speciale tankservice voor de Mirai gaan uitrollen. We wachten met spanning op de verdere ontwikkelingen die uit deze innovatieve stappen van Toyota gaan komen. Het bedrijf blijft dus een grote speler als het om innovatie gaat.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact op met een van onze Voordeeldealers.

Neem contact op

Terug

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!