Voordeeldealers

Toyota Pro Ace: ideaal voor in de stad

1 Februari, 2020 15:50

Alle versies van de Toyota Pro Ace zijn fijn om in te rijden, maar als u voornamelijk in de stad bent, dan zult u vooral onder de indruk zijn van het compacte model. We nemen een aantal voordelen van de Toyota Pro Ace met u door. Laat u inspireren!

Toyota Pro Ace review

Stijl en comfort kan de Toyota Pro Ace Compact niet ontzegt worden. Deze auto is prima te manoeuvreren in de stad. Ook de rijpositie waarin de bestuurder zit is goed te verstellen. Het stuur is groot en stuur heerlijk. Hiermee is het een van de gemakkelijkste bestelwagens om in te rijden. Als we kijken naar het dashboard, dan zijn de verschillende meetinstrumenten uitstekend uitgevoerd. Echt een superslimme auto met een stijlvolle uitstraling. Net het soort looks wat past bij een Toyota. De versnellingspook zit op een handige afstand van de bestuurder, daardoor hoeft deze dan ook niet ver te reiken om te kunnen schakelen.

Opbergruimte en standaard uitrusting

De opbergruimte van de Toyota Pro Ace is ruim voldoende om al uw spullen mee te kunnen nemen. Daarnaast zijn de deurvakken bijzonder groot. Ook de ruimte onder de bijrijdersstoel is aanzienlijk. Deze Toyota zou niet compleet zijn zonder de bekerhouders boven het dashboard. Dat rijdt een stuk lekkerder!

De stoelen

Het design van de stoelen is bijzonder praktisch, zo kan de rugleuning van de middelste zitplaats worden neergeklapt, om zo een bureau te realiseren. Dat kan heel handig zijn als u wilt werken in de auto of samen de lunch wilt gebruiken onderweg naar Zuid-Frankrijk, om maar eens wat te noemen.

Toyota Pro Ace: verbruik

Als we naar deze Toyota kijken vanuit het verbruiksperspectief, dan is het opvallend dat deze een hoge brandstofbesparing heeft. Een van de beste in de klasse van de middelgrote bestelwagens. Dit heeft natuurlijk een gunstige invloed op het milieu.

Enkele technische aspecten

Het is fijn om te weten wat nu de technische aspecten zijn van de Toyota Pro Ace. In het kort zijn de relevante eigenschappen:

 • Alle bestelwagens hebben een AdBlue tankt. Deze zorgt ervoor dat de uitstoot van deze Toyota beperkt blijft. Deze tank moet om de 14484,096 km bijgevuld worden. De exacte kilometerstand hangt natuurlijk voor een groot deel af van uw rijstijl en het terrein waar de auto doorgaans overheen rijdt.
 • De onderhoudsintervallen voor de Pro Ace zijn om de twee jaar of 40233,6 km, dit kan echter ook eerder het geval zijn. Dit laatste is weer afhankelijk van de rijstijl van de bestuurder en het landschap waarin de auto doorgaans te vinden is.

Op basis van deze gegevens is het heel gemakkelijk om voor uzelf vast te stellen hoeveel voordeel u kunt hebben door de aanschaf van een Toyota Pro Ace!

Laat u informeren door een Voordeeldealer

Heeft u vragen naar aanleiding van deze blog? Breng een bezoek aan een van de aangesloten Voordeeldealers. We helpen u graag verder!

 Neem contact op

Terug

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!