Voordeeldealers

Voordelen Toyota private lease

30 April, 2019 11:10

Steeds meer mensen gaan voor een Toyota private lease. Deze constructie heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen van een nieuwe Toyota. In deze blog nemen we de voordelen van Toyota private lease met je door. Als je toe bent aan een nieuwe auto, laat je dan informeren door een expert, zo weet je zeker dat je de juiste kiest.

Leasen is eenvoudig

Veel mensen besteden hun spaargeld liever aan andere zaken dan aan een nieuwe auto. Er zijn veel andere kosten die soms voorrang hebben. Daarnaast is een auto geen investeringsobject, dit ligt aan de hoge afschrijving die samenhangt met een nieuwe auto.Toch blijft het fijn om in een nieuwe auto te rijden. Hoe kun je dit slim regelen? Juist, door een Toyota private lease aan te gaan. Zo’n 150.000 landgenoten rijden al in een nieuwe auto via een private lease constructie. Leasen van een nieuwe auto is eenvoudig en voordelig. Waarom dit zo is? Dit is eenvoudig uit te leggen aan de hand van een aantal voordelen:

Garagestress

Veel mensen met weinig spaargeld en een eigen nieuwe Toyota zijn elke keer weer zenuwachtig wanneer ze met de auto voor een controle naar de garage gaan. Hoe hoog zal de rekening dit keer uitvallen? Met een Toyota private lease heb je dit probleem niet, want deze kosten zitten bij de prijs in.

Duidelijkheid Toyota private lease

Met Toyota private lease heb je altijd inzicht in de maandelijkse kosten. Dit komt omdat zaken als verzekering en reparatiekosten bij de leaseprijs in zitten, natuurlijk is de brandstof hierbij niet in begrepen. Erg handig om zo een begroting te maken.

Geen spaargeld nodig bij private lease

Niet iedereen heeft veel spaargeld. Zeker starters hebben geen dikke portemonnee die ze kunnen trekken wanneer ze een nieuwe auto willen. Andere zaken, zoals het huis, gaan vaak voor. Met een Toyota private lease kun je toch rijden in een nieuwe auto en dus ook zonder zorgen over eventuele onverwachte kosten.

Eisen Toyota private lease

Veel leasebedrijven hanteren een leeftijdsgrens van 24 jaar, Voordeeldealers doet dit niet en stelt de optie voor Toyota private lease open voor iedereen van 18 tot 81 jaar. (Het is verstandig om goed te kijken wat de maandelijkse kosten zijn en of dit past binnen je begroting.)

Bespreek de voordelen van private lease

Laat je goed informeren door een expert die je alles kan vertellen over een Toyota private lease. Wil je advies van een auto-expert over Toyota private lease? Kom dan langs bij een van onze Voordeeldealers.

Neem contact op

Terug

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!