Voordeeldealers

Waarom u prima een Toyota hybrid tweedehands kunt kopen?

3 Juli, 2019 00:00

Toyota maakt al sinds 1997 auto’s met een hybride techniek, waardoor de auto zowel op benzine als op elektriciteit kan rijden. Diverse modellen kwamen door de jaren heen op de markt, met als gevolg dat er nu heel wat Toyota hybrid tweedehands op de weg rondrijden én te koop aangeboden worden. In deze blog leggen we uit waarom u prima een Toyota hybrid tweedehands kunt kopen. Lees snel verder en ontdek alle voordelen van deze milieuvriendelijke auto’s.

Waardevastheid Toyota hybrid tweedehands

Wanneer u een Toyota hybrid tweedehands koopt, heeft u een solide wagen te pakken die tevens waardevast is. Dat is een voordeel voor een eventuele toekomstige verkoop of inruil. Een hybride auto is waardevaster dan bijvoorbeeld een dieselauto.

Waarom is een Toyota hybrid tweedehands voordelig?

Er zijn tal van voordelen verbonden aan de aanschaf van de Toyota hybrid tweedehands:

 • U tankt een stuk minder vanwege de elektromotor
 • Veel occasions waaruit u kunt kiezen
 • Onderhoudsarmer dan benzine- of dieselauto
 • Lange levensduur accu

Levensduur accu Toyota hybrid

Er bestaan veel misvattingen over de levensduur van de accu’s in hybride auto’s. Zo is het ook met de accu in de Toyota hybrid tweedehands. Je hoort zo vaak: ’Zo’n tweedehands auto is niet interessant, omdat de accu versleten is’. De realiteit is rooskleuriger: een accu hoeft vaak past na 350.000 of 500.000 kilometer vervangen te worden. Dus de Toyota hybrid tweedehands is vaak een prima mobiliteitsoplossing.

Zaken waarop u moet letten bij aanschaf Toyota hybrid tweedehands

Er zijn een aantal punten waarop u moet letten bij het kopen van een Toyota hybrid tweedehands:

 • Is de computer in orde?
 • Doet het digitale dashboard het?
 • Is de accu nog goed? Check de leeftijd. Boven de tien jaar: zoek een andere Toyota hybride tweedehands
 • Zorg dat u een auto aanschaft met een gedegen overzicht van de gebruiks- en reparatiehistorie

Conclusie

Wanneer u een Toyota hybrid tweedehands aanschaft, levert u direct een bijdrage aan een beter milieu. Daarnaast is deze auto vriendelijk voor uw portemonnee, want u tankt minder omdat u elektrisch rijdt. De kwaliteit van hybride tweedehands auto’s is uitstekend en ze zijn behoorlijk waardevast.

Meer weten over de diensten van Voordeeldealers?

Wilt u meer informatie over de diensten die onze Voordeeldealers u kunnen bieden? Neem dan contact op met een van onze Voordeeldealers:

Neem contact op

Terug

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!