Voordeeldealers

Wat zijn de voordelen van de Toyota C-HR?

1 Juni, 2020 10:31

In deze blog nemen we met u de verschillende voordelen van de Toyota C-HR door. Het is een zeer populaire hybride auto en beschikt over de kenmerkende kwaliteit die Toyota te bieden heeft. Met deze blog helpen we u een keuze te maken bij de aanschaf van een nieuwe hybride Toyota.

De voordelen van de Toyota C-HR

Wanneer u gaat voor een hybride auto, dan is vaak duurzaamheid een belangrijke motivatie voor de oriëntatie en aanschaf. Een hybride auto kan namelijk rijden op zowel elektriciteit als brandstof. De Toyota C-HR heeft hierdoor een aantal prettige eigenschappen waar u als eigenaar zeker van zal profiteren. We nemen er een aantal met u door. Denk aan de volgende voordelen:

 • Stekkerloos laden. Veel automerken hanteren een oplaadmethode waarbij een stekker nodig is. Dit is omslachtig en slordig. Bij een Toyota C-HR is geen stekker nodig om de auto op te laden.

 • Een hybride voor de lange en korte afstand. Wanneer u hybride rijdt, heeft u niets te maken met een beperkte actieradius, wat bij veel volledig elektrisch aangedreven auto’s van andere automerken nog wel het geval is. Door te schakelen tussen elektrisch of brandstof, kan er op de korte afstand elektronisch en op de lange afstand met brandstof gereden worden.

 • Betere luchtkwaliteit. Bijvoorbeeld in de grote stad is het een zegen om elektrisch te rijden, omdat dit de luchtkwaliteit daar ten goede komt. De hoge concentratie van auto’s zorgt voor een bijzonder grote vervuiling van de lucht. Breng maar eens een bezoek aan Londen of Berlijn, wanneer daar meer elektrische auto’s zouden rijden, dan zou de luchtkwaliteit met sprongen vooruit gaan.

 • Auto is zeer zuinig. Toyota C-HR is zeer zuinig en heeft een verbruik van 1 op 22.

 • De Toyota voldoet aan alle strenge eisen om ecologisch verantwoord genoemd te kunnen worden.

 • De auto is zeer betaalbaar. Veel onderdelen van de Toyota zijn onderhoudsvrij. Reparaties zijn daardoor stukken goedkoper.

 • Accu’s slijten niet snel

 • En als u denkt dat de dynamo, koppeling of startmotor om de zoveel tijd vervangen moet worden, dit is niet het geval omdat de auto deze niet heeft.

Deze en meer voordelen hangen samen met de Toyota C-HR: een uitstekende keuze!

Informatie over Toyota Voordeeldealers

Blijf onze blogs volgen, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen als het gaat om Toyota rijden. Wilt u meer weten over over onze diensten? Neem dan contact op met een van onze Voordeeldealers!

Neem contact op

Terug

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!