Voordeeldealers

Welke Toyota PROACE bedrijfswagen past bij jou?

29 Maart, 2017 12:46

Nieuw in ons assortiment: de Toyota PROACE bedrijfswagen. De PROACE is een op maat gemaakte bedrijfswagen die compleet aangepast kan worden aan de dienstverlening van jouw bedrijf. Dankzij de PROACE klaar jij iedere klus moeiteloos. Wij lichten per vakgebied uit welk model PROACE perfect is voor jouw beroep.

Ben jij Installateur?

Ben jij de trotse eigenaar van een installatiebedrijf? Dan is de PROACE Worker of Long Worker perfect voor jou. Wanneer je vooral werkzaam bent in het centrum van een stad, dan is de wat kleinere PROACE Worker Compact zeer geschikt. Je kunt deze bedrijfswagens uitbreiden met een installatiepakket dat speciaal is ontwikkeld voor de installatiebranche. In het pakket vind je bijvoorbeeld een ladderrol en een installateuropstelling waar je eenvoudig én veilig je gereedschap in kunt opbergen. Daarnaast is de bus uitgerust met heldere ledverlichting, zodat je ook in de avonduren alles eenvoudig kunt vinden.

Ben jij werkzaam als aannemer?

Voor een aannemer is iedere Toyota bedrijfswagen geschikt, maar veel aannemers gaan voor de PROACE Worker, PROACE Long Worker of PROACE Dubbele Cabine en de PROACE. Deze modellen hebben namelijk een handig formaat en veel extra functies en opties.

De comfortabele bedrijfswagens kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze ideaal zijn voor het werk in de bouw. Met de speciaal ontwikkelde bouwinrichting berg je gereedschappen en bouwmaterialen veilig en efficiënt op. De vloer en zijwanden kunnen afgewerkt worden met betonplex: dit materiaal is water-, kras en slagvast.

Ben jij schilder of glaszetter?

Voor schilders en glaszetters raden wij de PROACE Worker of Long Worker aan. Deze modellen zijn uit te breiden met de speciale schilderopstelling waarin je al je materiaal kunt opbergen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een ladderrol te laten bevestigen op het dak. Ook is het mogelijk om de vloeren en wanden af te werken met betonplex.

Werk jij als koerier?

De PROACE Worker Compact is perfect voor in de stad: het model is klein van buiten, maar zeer ruim van binnen. Je kunt deze bedrijfsauto uitrusten met lichte opklapbare planken, voor een zeer gebruiksvriendelijke bus. Liever een groter model? Ga dan voor de PROACE Worker of de Long Worker. Deze bussen zijn een maatje groter en kunnen ingeladen worden vanuit de zijkant. Handig wanneer je vaak moet in- en uitladen.

Ben jij specialist in koeltransport?

Vervoer jij versproducten of andere producten die gekoeld moeten blijven? Ga dan voor de PROACE Cool Worker. Deze bedrijfswagen is speciaal ontwikkeld voor koeltransport en gaat binnen enkele minuten van 30 naar 0 graden. Op deze manier blijven groenten, fruit, vlees, vis of medische hulpmiddelen gekoeld en vers.

Werk jij in de taxi & personenvervoer branche?

Heb je een taxibedrijf waarbij je vaak groepen mensen moet vervoeren? De Toyota PROACE Shuttle biedt uitkomst. De bus is standaard uitgerust met negen zitplaatsen, airco en een audiosysteem.

Daarnaast bieden wij de PROACE Verso aan: een luxe personenbus. Deze bus is uitermate geschikt voor het vervoeren van vips of zakelijke klanten en is uitgerust met luxe captain seats, een inklapbare vergadertafel en 90% getint glas.

Samengevat: welke bedrijfswagen past bij jouw beroep?

Beroep

PROACE model

Installateur

PROACE Worker, PROACE Long Worker, PROACE Compact

Aannemer

PROACE Worker, PROACE Long Worker, PROACE Dubbele Cabine, PROACE Truck

Schilder of glaszetter

PROACE Worker, PROACE Long Worker

Koerier

PROACE Worker Compact, PROACE Worker, PROACE Long Worker

Koeltransport

PROACE Cool Worker

Taxi & personenvervoer

PROACE Shuttle, PROACE Verso

PROACE bedrijfswagen kopen bij Voordeeldealers

Bij Voordeeldealers verkopen wij diverse PROACE bedrijfswagen met hoge kortingen. Doordat wij groot inkopen is de Toyota PROACE Worker Compact nu te koop voor slechts € 15.200,- rijklaar (exclusief btw & bpm). Bij de aankoop van een bedrijfswagen krijg je Waxoyl en een jaar gratis pechhulp Europa er gratis bij.

Terug

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris Maarssen

  Maarssen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Mijdrecht

  Mijdrecht

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer
 • Toyota Van Ekris Alphen

  Alphen aan de Rijn

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!