Voordeeldealers

Toyota Van Ekris Mijdrecht

Onze vestiging Mijdrecht ligt onder de rook van Amsterdam en is makkelijk te bereiken. Als enige Toyota dealer is Van Ekris Hofleverancier onderscheiden door het Koninklijk huis om haar betrouwbaarheid en lange geschiedenis. Van Ekris Mijdrecht is begonnen in 1984 en zit sinds dien op een prachtige locatie. Twee etages met Toyota modellen. Beneden alle nieuwe en boven onze gebruikte.

Maak kennis met onze Toyota adviseurs. Op de foto van links naar rechts: Harry van Ekris, Stefan van de Bilt en Ferry van Ekris.

De naam “Van Ekris” is in deze regio een begrip en staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Het familie bedrijf heeft een duidelijke passie voor Toyota. De Van Ekris bedrijven zijn dan wel zelfstandige bedrijven maar er is op elke afdeling van een Van Ekris te vinden, dit zorgt voor een goed bewaakte kwaliteit en continuïteit!

Kijk op onze site www.vanekris.nl.

Neem contact op met deze dealer

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking*
 

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!