Voordeeldealers

Toyota Pro Ace

* = Inclusief inruilpremie / inclusief rijklaarkosten
Bekijk hier de algemene voorwaarden

Toyota Pro Ace Compact 1.6 95pk Comfort
De slimme en meest compacte bedrijfswagen van Toyota. Met slechts 4,6 meter lengte toch een ruime laadruimte van 4,6m3 inhoud. Je kunt er in met 3 personen én 2 Europallets met goederen tot ruim 1.500kg. Je bent extreem wendbaar met zijn korte draaicirkel. Nu in de actie bij de Toyota voordeeldealers. Nu leverbaar met slechts 1,9% financial lease tot 60 maanden.

Toyota Pro Ace Worker 1.6 95pk Comfort
De worker is net even wat langer dan de Compact en heeft dus extra inhoud. Zeer zuinig maar wel met kracht in de motor. Voor iedere ondernemer die alleen de beste bus wil, is er de Toyota PROACE. 
Nu leverbaar met slechts 1,9% financial lease tot 60 maanden.

Toyota Pro Ace Long Worker 1.6 95pk Comfort
Lekker lang zodat alles in de bus past! Verschillende opties mogelijk met deuren en indeling. Nu in de actie bij de Toyota voordeeldealers. Nu leverbaar met slechts 1,9% financial lease tot 60 maanden.

Toyota Pro Ace Dubbele Cabine 1.6 95pk
Extra zitplaatsen en toch nog ruimte voor bagage. Prachtig afgewerkt en rijden als een personen auto. De Pro Ace voldoet aan alle eisen. Nu leverbaar met slechts 1,9% financial lease tot 60 maanden.

Standaard:

 • 5 jaar garantie tot 100.000 km
 • Euro 6.2 motor!
 • Zeer zuinig verbruik
 • Laden tot ruim 1500 kg.
 • Hoge zitpositie
 • Kleinste draai cirkel in zijn klasse

De Pro Ace 2020 mdoellen zijn in de aanbieding bij de Toyota voordeeldealers. Vraag een offerte aan en wij geven u de laagste prijs.

Ga naar één van de aangesloten unieke Toyota Voordeeldealers

 • Toyota Van Ekris

  Maarssen/ Mijdrecht/ Alphen

  Van Ekris heeft bedrijven in Maarssen, Mijdrecht en Alphen in het midden van het land tussen Utrecht en Amsterdam. Centraal gelegen langs de A2.

  Meer over deze dealer

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk door Toyota Van Ekris. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!