Voordeeldealers

Toyota Galema

Galema Toyota in Leeuwarden is door en door Toyota. Wij streven ernaar een transparante autodealer te zijn en vinden het belangrijk dat u na een bezoek aan onze Toyotagarage de juiste auto heeft gevonden die aan uw kwaliteitswensen voldoet. Ons team zorgt er voor dat u de auto word geleverd die bij u past!

Door en door Toyota

Wanneer u onze garage binnenkomt op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden nemen wij graag tijd voor een goed gesprek. We gaan in op de eisen en wensen die u heeft in uw zoektocht naar uw auto. Op die manier gaan wij de relatie met u aan waarnaar wij opzoek zijn: die van de lange termijn. Wij vinden het belangrijk dat u als klant behandeld wordt zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden: met interesse, serieuze hulpvaardigheid en hoge kwaliteit.

De medewerkers

Om onszelf continu te blijven ontwikkelen, krijgen de medewerkers van Galema Toyota de ruimte om hun eigen input en ideeën te geven. Zij hebben en nemen hun eigen verantwoordelijkheid in de uitvoering van hun functie en dat doen zij goed! Wij kenmerken onszelf door het hoge service- en kwaliteitsniveau dat wij u leveren en wij werken hard om op dat hoge niveau te blijven.

De juiste opleiding

Onze monteurs zijn opgeleid volgens de door Toyota gestelde eisen. Het team monteurs bestaat uit zes man en alle specialismen zijn in ons team aanwezig. Ook de Toyota fabriek neemt kwaliteit bij haar dealers erg serieus. Voortdurend wordt door middel van fabrieksenquêtes gecontroleerd of wij aan de eisen voldoen die Toyota aan ons stelt. Daardoor kunnen wij continuïteit in kwaliteit garanderen.

Voldoen aan hoge eisen

De eisen die door de fabriek worden gesteld, hebben ook te maken met het aanwezig zijn van speciale gereedschappen en elektronische testapparatuur. Door het behalen van de audit tonen wij jaarlijks aan dat wij over de juiste mensen en middelen beschikken.

Welkom

Wees welkom voor een passend advies in onze vestiging van Toyota op de Hemrik in Leeuwarden. Uiteraard bent u altijd welkom om even te komen kijken!

Kijk op onze site www.galema.nl.

Neem contact op met deze dealer

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*
 

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk gemaakt door vijf dealers die verspreid zijn over Noord-Holland, Noord-Brabant, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe en Friesland. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!