Voordeeldealers

Toyota Schouten: meer dan 60 jaar ervaring.

Met vestigingen in Alblasserdam en Gorinchem vervullen wij uw behoefte aan mobiliteit op het gebied van verkoop, onderhoud, onderdelen, leasing, private leasing, financiering, autoverhuur en ruitreparatie. Dit laatste doen wij als lid van GlasGarage.

Uw tevredenheid is dan ook ons doel. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat het merk Toyota garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service. Ons personeel zal er dan ook alles aan doen om u tevreden te stellen. Zij staan 6 dagen per week voor u klaar! Wij zijn dan ook zeer tevreden dat de klanten ons positief beoordelen en streven dan ook naar continue verbetering van onze service.

Klanten aan het woord

“De medewerkers bij Schouten behandelen hun klanten respectvol en correct waardoor een open en eerlijke manier van zaken doen wordt gecreëerd.”

“Alle zaken worden netjes afgewerkt, de mensen zijn voorkomend en vriendelijk oplossingsgericht.”

“persoonlijke klant benadering door deskundig personeel. Kocht reeds 5/ 6 auto’s de afgelopen jaren, terwijl de garage toch op een afstand van mijn woning ongeveer 20 Km is.”

Neem contact op met deze dealer

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking*
 

Over Toyota Acties

Voordeeldealers wordt mogelijk gemaakt door drie dealers die verspreid zijn over Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Door de nauwe samenwerking kunnen we u flinke kortingen bieden op de populairste modellen. Deze kortingen vindt u nergens anders terug!